scan & win oostburg krijgt vervolg

De retailactie Scan & Win in Oostburg was opnieuw een succes. Zo'n succes dat deze komend voorjaar en zomer een vervolg krijgt met de nieuwe actie Club Sparen. We zijn volop bezig met het maken van plannen, natuurlijk met de ondernemersvereniging, winkeliers en de sportverenigingen. Voor Scan & Win hadden we dit keer maar liefst 80.000 kaarten laten drukken. Hoeveel er zijn uitgegeven is niet bekend. Wat wel bekend is, is het aantal deelnemers aan deze winkeliersactie. Dat waren er maar liefst 40.373! van deze deelnemers had 59% ook daadwerkelijk prijs. Winnen is leuk! De prijzen van deze actie liepen uiteen van een kortingsbon tot een heuse Apple watch.

Club sparen

Oostburg is natuurlijk een beetje mijn thuisbasis. Onze retailacties lopen hier, in verschillende variaties, al 6 jaar. Nieuw is de introductie van Club Sparen en ik kan niet wachten tot het zo ver is. We introduceren hierbij namelijk een derde partij; naast de winkeliers en de klanten spelen ook de sportverenigingen een belangrijke rol. Zo stimuleren we: koop lokaal, geniet lokaal, sport lokaal.

Verschillende acties

Met Club Sparen spaar je bij de deelnemende winkels een bedrag bij elkaar voor je eigen club of vereniging. In Oostburg verwacht ik 10 deelnemende verenigingen. Klanten maken zoals altijd kans op een prijs, maar dat kan dit keer ook een proefles zwemmen of een entreebewijs voor een lokale voetbalderby zijn. Zo kunnen verenigingen doen aan ledenwerving! De ideeën zijn eindeloos. Naast de spaaractie die loopt in april en mei, koppelen we hieraan een dag waarop de verenigingen zich kunnen promoten. Het einde van de actie, in augustus, wordt een waar spektakel. Natuurlijk in het teken van sport. Ik denk aan levend dammen, een kluuntocht voor de schaatsvereniging en wat te denken aan een groot aquarium voor de duikvereniging. Het kan allemaal! Weten hoe?
Neem dan contact met me op, bel me bij Ivooh, telefoon: +31621248817 of mail ivo@ivooh.nl

deel: