Club sparen; we gaan voor goud!

Nog even en de Olympische Spelen en Paralympische Spelen gaan van start. Een geweldig sportevenement waar topatleten uit de hele wereld samen komen om zich aan elkaar te meten. Bij Ivooh! hebben we niet alleen aandacht voor deze toppers, maar ook voor lokale amateurs. Met onze succesvolle retailactie Club Sparen koppelen we lokale verenigingen aan lokale bestedingen. Zo werken we mee aan het versterken van de leefbaarheid in dorpen en kernen.

Goed wonen en werken willen we allemaal. Vooral in kleine steden en dorpen is het voor ondernemers soms lastig om klanten te binden. Terwijl ze vaak zoveel te bieden hebben! Bovendien, spelen lokale ondernemers een belangrijke rol op het gebied van leefbaarheid. Datzelfde geldt voor lokale verenigingen. Levendige steden en dorpen hebben invloed op de economische vitaliteit van een gebied en op de leefbaarheid.

Omzet boost

De retailactie Club Sparen stimuleert mensen op een positieve manier om lokaal te kopen. Tijdens de actieperiode kunnen de deelnemers immers geld bij elkaar sparen voor hun favoriete (sport-) verenigingen. Zo snijdt het mes aan twee kanten, of eigenlijk drie. De deelnemer maakt met Club Sparen kans op fantastische prijzen, de deelnemende (sport-) vereniging (-en) ontvangen aan het einde van de retailactie een aardige duit in de clubkas en de ondernemers profiteren van een omzet boost omdat meer mensen lokaal shoppen! Zo eenvoudig kan het zijn.

Succesvolle actie

De recente Club Spaar actie in het Zeeuws-Vlaamse Axel onderstreept mijn verhaal. Met bijna 40.000 gescande vouchers en ruim 30.000 prijzen was onze retailactie Club Sparen een groot succes. Tel daar de € 3.000,- bij op die verdeeld is onder vijftien lokale (sport-) verenigingen en het is duidelijk dat Axel hiermee een enorme boost heeft gekregen. 

Meer weten?

Wil je weten hoe we keer op keer voor goud gaan met onze retailactie? Neem dan vandaag nog contact met mij op: Ivooh, telefoon 06-212 488 17 of per mail: ivo@ivooh.nl 

deel: