club sparen 

Club Sparen is een eigentijdse, lokale retailactie die niet alleen de omzet stimuleert maar ook de naamsbekendheid. Reken maar dat klanten deze actie en daarmee uw winkel extra zullen waarderen. Met Club Sparen sparen zij namelijk een geldbedrag bij elkaar voor hun favoriete vereniging. Lokaal, direct en eenvoudig. Iedereen die meedoet maakt bovendien kans op leuke prijzen. Kortom, één actie en meerdere winnaars!

Met Club Sparen koppelt Ivooh! clubliefde aan lokale bestedingen in uw winkel, winkelcentrum of winkelstraat. Hoe meer en hoe vaker mensen deelnemen, hoe groter het bedrag voor de club. Registratie gaat eenvoudig via de scanner.
Club Sparen is op meerdere manieren uitvoerbaar. U kunt bijvoordeeld in plaats van één vereniging ook meerder vereningingen laten deelnemen. Zo kunnen de leden en sympathisanten tegen elkaar strijden. De speciale spaarmeter geeft immers direct aan wie van de verenigingen aan kop gaat. Vanzelfsprekend is het moment waarop u de definitieve bijdrage(n) bekend maakt absoluut nieuwswaardig voor de regionale media. Wij maken hiervan graag een feestelijk event, samen met u en de vereningingen. 
Naast lokale verenigingen en clubs is het natuurlijk ook mogelijk om voor één of meerdere goede doelen te sparen. 

Wilt u meer informatie? U leest het in de nieuwe retailactie-brochure of neem vrijblijvend contact op.

 

deel: