Slim feesten in de laatste maand van het jaar

De pepernoten liggen weer in de winkel. De speelgoedcatalogus in de brievenbus. Het is duidelijk dat we ons langzaam opmaken voor de laatste maanden van het jaar.  Dat doen we prive, maar ook op het werk. Sinterklaas komt wellicht op het werk langs, of kies je dit jaar voor de Kerstman? En collega's onderling genieten van kerstborrels, eindejaars personeelsfeesten of misschien een gezellige middag waarbij de kerstpakketten worden uitgereikt.

Met kerstdagen in het vizier neemt, maken veel bedrijven plannen voor aansprekende personeelsfeesten. Logisch, het is leuk om minstens één keer per jaar je collega's op een informele manier en in een andere setting te ontmoeten. Wij, bij Ivooh retailconcepts + events, hebben volop ervaring met het organiseren van succesvolle personeelsevents; van een personeelsfeest of personeelsuitje tot een teambuildingactiviteit of Sinterklaasmiddag. Plezier staat in alle gevallen voorop. En met ons organisatietalent is alles mogelijk.

'Wij-gevoel'

Een personeelsevent is natuurlijk niet alleen leuk om eens gezellig bij te kletsen met collega's. Een bedrijfsevenement draagt op een positieve manier bij aan de teamspirit en het saamhorigheidsgevoel. Vaak wordt tijdens een personeelsuitje een speech gehouden door de directie om dit gevoel nog wat veder te versterken. En na zo'n personeelsuitje kun je weer met hernieuwde kracht aan de slag. Bovendien, als de samenwerking prettig verloopt, stijgt de productiviteit. En dat niet alleen. Mensen die met plezier naar hun werk gaan, zijn over het algemeen minder vaak ziek.

Slim organiseren

De Werkkostenregeling maakt het organiseren van personeelsfeesten echter behoorlijk ingewikkeld. Daardoor is dit meer en meer het werk van professionals. Bij Ivooh hebben we een aanpak die 'WKR proof' is. Dat betekent dat we je event zo voordelig en fiscaal zo gunstig mogelijk organiseren. Slim organiseren noemen we dat. Daarbij houden we rekening mee dat alle vergoedingen en verstrekkingen aan je medewerkers binnen de forfaitaire ruimte vallen. Gelukkig biedt WKR nog voldoende mogelijkheden en uitzonderingen om een geslaagd evenement te organiseren. Wij weten hoe; vanaf de jaarlijkse kerstpakketten tot een geslaagd personeelsfeest. 

deel: